SOBRE NOSALTRES

Som un empresa valenciana dedicada a la Enginyeria Informàtica des de 1999.  Estem especialitzats amb la programació a mida, implantació d’ERPS, industria 4.0 i instal·lació de servidors, estacions de treball i xarxes de telecomunicacions.

També des de 2014 comptem amb un departament especialitzat amb el Disseny Gràfic i disseny de pàgines Web.

Treballem per a tot tipus d’empreses, des de autònoms fins a grans empreses, una de les nostres fortaleses es la forta i immediata adaptació a l’empresa per a la que treballem, sempre ajustant-se al màxim a les seues necessitats reals i amb la màxima transparència.

La nostra gran trajectòria i experiència ens avala, amb més de 200 implantacions de tot tipus amb empreses de diferents tamanys i sectors, tant públiques com privades.

Alguns dels nostres clients:

Grupo Domeq (Osborne), Grupo García Carrión (Don Simón), PICDA S.L. (líder europeu en la fabricació de borses de plàstic i paper), Herrajes Europeos S.L. (líder espanyol en distribució de productes de ferreteria), Etiquetas Granero S.L. (líder en fabricació d’etiquetes per a primeres marques internacionals), Brevia S.L. (líder en fabricació de tovalloles higièniques per a infants), Frutas Rana S.L. (Magatzem líder amb l’exportació de fruita valenciana), Grupo Llanera (Al passat líder al sector d’urbanitzacions i construccions d’edificis públics i privats).

També es desenvolupem al sector públic assessorant a diferents Ajuntaments i Col·legis de la Vall d’Albaida: Montaverner, Pobla del Duc, Bellús, Palomar … etc.